Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-utrecht.nl


  Waarzegsters uit Utrecht geven live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Utrecht geven live antwoord. Verkrijg live antwoord op uw toekomstvragen van live waarzegsters uit Utrecht.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Yoshua
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Beste Yoshua, ongelooflijk wat u mij heeft kunnen vertellen, u kon dit absoluut niet weten. U heeft een en ander over mijn lieve overleden man verteld, het klopte precies. Daarnaast kon u mij haarfijn aanvoelen en dingen zien die exact klopte. Heel mooi, hartelijk dank.




Ervaring van S. met waarzegster Yoshua   Ervaring van S. met waarzegster Yoshua   Ervaring van S. geplaatst op 18 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Fijne man om mee te praten en hij voelt alles heel goed aan. Grtjs Astrid.




Ervaring van astrid met waarzegster Yoshua   Ervaring van astrid met waarzegster Yoshua   Ervaring van astrid geplaatst op 11 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  De eerste gesprekken zijn positief verlopen en ook op de tijdstippen die je hebt aangegeven. Hoop dat je er snel weer bent, want heb nog wel een paar vraagjes.




Ervaring van G met waarzegster Yoshua   Ervaring van G met waarzegster Yoshua   Ervaring van G geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Wauw,

Deze man is super goed.
Hij weet echt alles te benoemen.
Wat een geweldig consult.
Als het uitkomt laat ik het je weten.
Dankjewel voor deze mooie boodschap.

Liefs Klavertje.




Ervaring van Klavertje met waarzegster Yoshua   Ervaring van Klavertje met waarzegster Yoshua   Ervaring van Klavertje geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Bedankt Yoshua. Dit gesprek heeft me zoveel goed gedaan. Een boost voor mijn zelfvertrouwen en eindelijk innerlijke rust. Ongelooflijk hoe je zo in detail kon zeggen wat er speelde.
Liefs Ilse.




Ervaring van Ilse met waarzegster Yoshua   Ervaring van Ilse met waarzegster Yoshua   Ervaring van Ilse geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Bedankt Yoshua. Dit gesprek heeft me zoveel goed gedaan. Een boost voor mijn zelfvertrouwen en eindelijk innerlijke rust. Ongelooflijk hoe je zo in detail kon zeggen wat er speelde.
Liefs Ilse.




Ervaring van Ilse met waarzegster Yoshua   Ervaring van Ilse met waarzegster Yoshua   Ervaring van Ilse geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Je hebt hoop ik helemaal gelijk. Wat een stelletje schorem. Maar wat ik altijd gedacht heb, klopt dus Dank je voor de hulp.




Ervaring van T.M. met waarzegster Yoshua   Ervaring van T.M. met waarzegster Yoshua   Ervaring van T.M. geplaatst op 21 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Dank je wel nog voor je gesprek afgelopen maandag. Je wist zaken en details te benoemen die ik nooit verteld heb en daardoor zeker het vertrouwen dat wat je gezegd hebt ook uitkomt.
Qua liefde hing alles af van de gesprekken die gevoerd moesten gaan worden, maar die voorzag jij positief verlopen.
Mbt auto zou ik krijgen wat ik nodig had en ik zou er tevreden mee zijn.
Ik laat je nog zeker weten hoe alles is verlopen. Je hebt dan wel tijd gezegd, maar mijn eigen ervaring is dat tijd relatief is en dat het langer of korter kan duren, maar dat het wel zeker is dat de dingen gebeuren.

Veel liefs de dame met helende handen en zelf ook spiritueel is.




Ervaring van G met waarzegster Yoshua   Ervaring van G met waarzegster Yoshua   Ervaring van G geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Hij is al jaren mijn vast medium, ik vertrouw hem blindelings. hij kan de kleinste details zien, voorspellingen van jaren geleden dat ik toen zei echt niet, zijn nu werkelijk aan het gebeuren net zoals hij zij. Ik heb heel veel mediums gesproken door de jaren heen maar hij is voor mij de enige nr 1.




Ervaring van Buiteland met waarzegster Yoshua   Ervaring van Buiteland met waarzegster Yoshua   Ervaring van Buiteland geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Ik ben niet gauw verbaasd. Maar hij kon alles beschrijven wat er aan de hand was. En zonder enige verhaal van mij. Ik ga je raad opvolgen.

Gr.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Yoshua   Ervaring van Anoniem met waarzegster Yoshua   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Dank je wel voor het hele fijne gesprek, alles wat je zei klopte. Je bent een lieverd.




Ervaring van Natas met waarzegster Yoshua   Ervaring van Natas met waarzegster Yoshua   Ervaring van Natas geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Ondanks alles zei je dat hij met kerst aan men deur stond. het leek heel onwaarschijnlijk maar jawel. zo heb jij al meer spijkers op koppen geslagen. Je bent toch wel een van de weinigen die het altijd bij het juiste eind heb.




Ervaring van je weet wel wie met waarzegster Yoshua   Ervaring van je weet wel wie met waarzegster Yoshua   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 24 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Lieve Joshua, jou net gesproken. Viel opeens weg sorry.
Ongelooflijk ben je.
Zoveel raakpunten. Dankje wel, en je hebt een fijne rustige stem. Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegster Yoshua   Ervaring van Daphne met waarzegster Yoshua   Ervaring van Daphne geplaatst op 2 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  u zag onderlinge strijd wat ik totaal niet kon plaatsen. en jawel u zat er weer boven op. ik ga men best doen te vertrouwen dat het oplost. .




Ervaring van bijdehandje met waarzegster Yoshua   Ervaring van bijdehandje met waarzegster Yoshua   Ervaring van bijdehandje geplaatst op 24 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Ha die Yoshua, nadat ik mijn naam had gezegd, wist je precies te benoemen over welke onderwerpen ik vragen wilde stellen. Wow, ik kreeg meteen kippenvel. Je kan goed invoelen op mensen en situaties, waardoor ik meer inzicht heb gekregen in mensen/zaken die mijn pad hebben gekruist en in mezelf. Heel fijn dat je hebt uitgelegd wat de les voor mij daarin is. Voorts nam je een kijkje voor me in de toekomst, zonder een tijd mee te geven (ik ben benieuwd). Dit alles met de nodige humor. Het is ongelofelijk wat jij allemaal wist te vertellen, het klopte als een bus. Ik ben onder de indruk. Je bent een vakman Yoshua.

Hartelijke groet,
Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Yoshua   Ervaring van Karin met waarzegster Yoshua   Ervaring van Karin geplaatst op 22 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  En jawel weer een voorspelling van je uitgekomen. Je bent geboren met een gave wat weinige hebben op deze planeet. jij bent een poort tussen hier en het universum. Zo gedetailleerd en alles wat je voorspelt gebeurd . Ook toen ik dacht neeeee joh . jawel jij bent voor mij de nr 1 van de mediums.




Ervaring van It met waarzegster Yoshua   Ervaring van It met waarzegster Yoshua   Ervaring van It geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Ik wens het mediums.nl team, collega's en de trouwe bellers ondanks een triest jaar toch een zalig kerstfeest toe en een gezond, gelukkig liefdevolle 2021.
p,s let op elkaar en steun elkaar.
warme groet.




Ervaring van Yoshua met waarzegster Yoshua   Ervaring van Yoshua met waarzegster Yoshua   Ervaring van Yoshua geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Dank je wel voor al de gesprekken. 9 van de 10 keer heb je gelijk gehad in alles wat je hebt voorspeld. Heel knap. Je weet met humor een lichtje in de duisternis te brengen en dat is voor mij heel waardevol geweest. Top.




Ervaring van Ikke met waarzegster Yoshua   Ervaring van Ikke met waarzegster Yoshua   Ervaring van Ikke geplaatst op 23 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Yoshua ongelooflijk jij hebt mij in de ziel geraakt. Nog nooit meegemaakt. Anouck.




Ervaring van Anouck met waarzegster Yoshua   Ervaring van Anouck met waarzegster Yoshua   Ervaring van Anouck geplaatst op 21 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Yoshua heeft echt een gave. Hij is 1 van de meeste gedetailleerde mediums die ik ooit gesproken heb. Hij kan ver zien en verteld precies zoals het is. Topper.




Ervaring van Modelletje met waarzegster Yoshua   Ervaring van Modelletje met waarzegster Yoshua   Ervaring van Modelletje geplaatst op 20 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Heel treffend waardoor ik weer verder kon.
.




Ervaring van V met waarzegster Yoshua   Ervaring van V met waarzegster Yoshua   Ervaring van V geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Je hebt het zo goed gezien. Het verlies klopt maar op een manier die ik totaal niet voor mogelijk had gehouden. Je zei het: sluw als een vos etc. Liefs D en dank. Want ik geloofde het echt niet.




Ervaring van Maria met waarzegster Yoshua   Ervaring van Maria met waarzegster Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Je hebt het goed gezien Yoshua. De eerste stappen die jij zag zijn al gezet. Het verlies wat jij zag, klopt. Op een manier die ik niet had gedacht. Liefs D.




Ervaring van Maria met waarzegster Yoshua   Ervaring van Maria met waarzegster Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Yoshua,
Ik wil je heel erg bedanken voor alle inzicht, advies, open en eerlijkheid vanuit je hart.
Alles klopt, alles komt uit.
Je bent een engel op aarde.
Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met waarzegster Yoshua   Ervaring van T. met waarzegster Yoshua   Ervaring van T. geplaatst op 27 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Je voelde het weer feilloos aan. De stress het verdriet de pijn. Ik hoef niets te zeggen en je weet precies hoe je mij weer rustig krijgt. Heel erg bedankt voor de meditatie. Ik voelde het vanaf mijn kruin tot aan mijn tenen. Ik voelde zoals je mij begeleide en ook de bedoeling was de negativiteit werkelijk uit mij stromen. En ook de ontmoeting met mijn overleden vader waardoor ik hoofdstukken kon afsluiten. Wat een mooie bijzondere ervaring heb je mij laten beleven precies wat ik nodig had. Je liet mij echt tot rust komen. Ik ga deze techniek zeer zeker vaker toepassen. Heel erg bedankt voor je hulp en energie. Tot de volgende keer .




Ervaring van Mona met waarzegster Yoshua   Ervaring van Mona met waarzegster Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Dank je wel Yoshua. Heb jou zojuist weer gesproken en voelde me hierna een stuk rustiger. Ik hoop maar vertrouw erop dat F snel weer mijn kant op komt. Ik hou je op de hoogte. Yoshua is een ontzettend fijne en aardige man om mee te praten. Liefs, F .




Ervaring van F met waarzegster Yoshua   Ervaring van F met waarzegster Yoshua   Ervaring van F geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Wat een topper ben je toch.
Tijdens het bellen zeggen dat de persoon, waar ik over bel, me mist en op dat moment een appje krijgen van die persoon met, ik mis je. Vervolgens een week later bellen en het moment dat je zegt je hoort hem nog wel belde hij. Het was bizar en grappig. Het is sowieso altijd fijn om met je te kletsen en je zit altijd goed met je inzichten en antwoorden. Dank voor alles, lieve Yoshua. Tot snel weer.




Ervaring van NN met waarzegster Yoshua   Ervaring van NN met waarzegster Yoshua   Ervaring van NN geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Een heerlijke nuchtere man. Hij weet waar die over praat, aanrader.




Ervaring van QueenQ met waarzegster Yoshua   Ervaring van QueenQ met waarzegster Yoshua   Ervaring van QueenQ geplaatst op 6 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Was fijn je weer gesproken te hebben. Alles wat je voorspelde is uitgekomen. Je hebt dingen gezegd en gezien die niemand anders nog wist. Je bent betrouwbaar en eerlijk. Je bent een aanrader. Dank je wel voor jouw mooie energie. Ik kom zeker weer bij je terug.




Ervaring van Mona met waarzegster Yoshua   Ervaring van Mona met waarzegster Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Zeer eerlijke en oprechte man. Wist dingen die niemand kon weten. Wat hij zei gebeurde ook. Mooie inzichten en betrouwbaar. Ik ga zeker doen wat je zei. Dank je wel. Ik kom zeker bij je terug.




Ervaring van Caroline met waarzegster Yoshua   Ervaring van Caroline met waarzegster Yoshua   Ervaring van Caroline geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Rustige man die Straight to the Point is en inzichten gaf. Wist dingen te zeggen die niemand kon weten. Heeft mij de ogen geopend. Eerlijk en betrouwbaar. ik ga zeker wat doen met de inzichten. Dank je wel. Ik kom zeker terug.




Ervaring van Mona met waarzegster Yoshua   Ervaring van Mona met waarzegster Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 27 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Dank je wel. Iemand die mijn situatie begrijpt en mij raad geeft hoe het tij te doen keren. Dit geeft mij heel wat moed en hoop om door te zetten.




Ervaring van kathleen met waarzegster Yoshua   Ervaring van kathleen met waarzegster Yoshua   Ervaring van kathleen geplaatst op 27 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Fijn gesprek met erkenning voor mijn gevoel en precies de adviezen voor de nabije toekomst waarnaar ik op zoek was.
tweede keer dat ik belde en zeker een aanrader.




Ervaring van R. met waarzegster Yoshua   Ervaring van R. met waarzegster Yoshua   Ervaring van R. geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Yoshua, het gaat toch goedkomen, op de een of andere manier is er nog iemand, een man, bij betrokken en die schopt herrie. De rest gaat gewoon zoals gepland en ik moet ook mijn verstand blijven gebruiken.




Ervaring van Maria met waarzegster Yoshua   Ervaring van Maria met waarzegster Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Hartelijk dank voor je bevestigingen lieve Joshua.

Hou je op de hoogte.

Was een hele mooie reading en vooral wat je vertelde over de ontwikkelingen, supermooi.
Als ik zeg duiven dan weet je denk ik wel wie ik ben, prachtig.

Bedankt nogmaals.

Een super happy vrouw.




Ervaring van Happy girl met waarzegster Yoshua   Ervaring van Happy girl met waarzegster Yoshua   Ervaring van Happy girl geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-utrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden