Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-utrecht.nl


  Waarzegsters uit Utrecht geven live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Utrecht geven live antwoord. Verkrijg live antwoord op uw toekomstvragen van live waarzegsters uit Utrecht.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Lady-Ly
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Lady-ly heb ik al vaker gesproken. Ze is helder en eerlijk. Wat ze zegt is uitgekomen. Dus een aanrader.




Ervaring van Bert met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Bert met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Bert geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Bedankt voor ons gesprek van zojuist. Ben zo benieuwd naar mijn geschenken voor de komende 3 maanden. I am gonna live my best life!




Ervaring van Anoniem  met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Anoniem  met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Bedankt voor de reading!




Ervaring van X met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van X met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van X geplaatst op 1 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Mevrouw zat er niet naast, kan goed luisteren en advies geven. Voor mij was het zeker een duidelijke reading.

A




Ervaring van A met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van A met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van A geplaatst op 15 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Vanochtend U gesproken. Super bedankt voor alles.

Gr, A




Ervaring van A. met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van A. met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van A. geplaatst op 7 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Lieve Lady-Ly, wat een prachtige getuigenis heb jij mij gegeven.
Woorden schieten mij te kort.
Ben er nog stil van.
Hartelijk dank daarvoor.
Liefs, TT.




Ervaring van Trees met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Trees met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Trees geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Heel fijn open gesprek en kon zeer goed invoelen op situatie en personen. Ik bel haar zeker nog eens.




Ervaring van Sanne met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Sanne met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Sanne geplaatst op 4 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Dank je wel lieve Lady-Ly voor jouw antwoorden en jouw raadgevingen. Ik zou uren kunnen praten met jou, geloof heel sterk in jou. Bel je zeker nog terug, vele groetjes, Francine.




Ervaring van Francine met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Francine met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Francine geplaatst op 8 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Lieve Lady-li,
Dank je wel voor je gesprekken. Hetgeen je voorspeld had is uitgekomen. Ik vind het fijn om met je te praten. Je straalt rust uit en stelt me gerust. Je legt de siuaties goed uit en kan de betrokken personen excact beschrijven. Ik zal u zeker nog bellen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Anoniem met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Was het enigste medium die het correct gezien had dat mijn dochter niet ging slagen voor het examen. Aangename dame om mee te praten.




Ervaring van anoniem met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van anoniem met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Dank je wel voor de heldere en zuivere uitleg en inzichten. Met de nodige humor heb je me wijzer gemaakt. Je voelde de situatie zuiver aan en wist goed te verwoorden wat er speelt. Ik hoop je zeker weer te spreken. Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Anoniem met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Zeer lieve vrouw en ziet alles goed. Enorm bedankt. Alles klopte.




Ervaring van D. met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van D. met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van D. geplaatst op 17 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  En super lieve dame ze brengt je tot rust en kan de situatie goed inschatten zonder veel zelf te zeggen meer dan 5 sterren waard.

Dikke knuffel de zenuwachtige, je weet wel wie xxx.




Ervaring van Sandra met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Sandra met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Ik vroeg een algemene legging en waw de antwoorden had ik direct. Twijfel niet en bel.




Ervaring van Weegschaal met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Weegschaal met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Weegschaal geplaatst op 14 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Ze weet de situatie perfect in te schatten. Haar antwoorden zijn zeer duidelijk en correct. Ik ben heel dankbaar dat ik haar heb leren kennen.




Ervaring van Ben met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Ben met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Ben geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Super vriendelijke vrouw die de dingen die spelen heel goed aanvoelde. Ze is eerlijk en geeft goede adviezen mee. Ik bel haar zeker weer.




Ervaring van P met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van P met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van P geplaatst op 29 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Ik vroeg haar betreft mijn werk.
Zij zag dat ik hier geen uitdaging meer in heb en wist te vertellen dat ik uiteindelijk iets wil uitdiepen wat mij nu bezig houdt en hiervan mijn beroep ga maken.
Heel goed gezien.




Ervaring van Anita met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Anita met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van Anita geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lady-Ly
  Ervaring met waarzegster Lady-Ly
  Super lieve vrouw zeer tevreden alles wat ze zegt klopt.
TOP TOP TOP .




Ervaring van C met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van C met waarzegster Lady-Ly   Ervaring van C geplaatst op 27 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-utrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden