Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-utrecht.nl


  Waarzegsters uit Utrecht geven live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Utrecht geven live antwoord. Verkrijg live antwoord op uw toekomstvragen van live waarzegsters uit Utrecht.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Johannes
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Heel mooi dat u contact hebt kunnen leggen met mijn overleden zoontje. Ik heb Goddank mijn antwoorden. Dankjewel lieve Johannes. Ik heb eindelijk rust.




Ervaring van Natasja met waarzegster Johannes   Ervaring van Natasja met waarzegster Johannes   Ervaring van Natasja geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Hallo daar lieve johannes, zoals je het zei gaat het ook he met de liefde van me leven en ik ga mijn koers varen naar Rotterdam, hartelijk dank voor je mooie medeleven steun en de energie die ik heb gekregen, nu heb ik weer de moed om verder te gaan. Ik geloof nu ook dat wat je hebt voorspeld in de toekomst ligt. Ik houd de moed en we zullen het gaan meemaken, heel veel positieve liefde volle groetjes. Tot snel maar weer aan de tel.

Liefst,
Savannah lacey.




Ervaring van Savannah L met waarzegster Johannes   Ervaring van Savannah L met waarzegster Johannes   Ervaring van Savannah L geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Heb Johannes al vaak gesproken. Hij is heel integer liefdevol zuiver en geeft een vertrouwd gevoel. Hij heeft mij al met veel onderwerpen bijgestaan. Ik heb een heel groot vertrouwen in hem als medium. Hij kan mij altijd weer tot rust brengen en mij in mijn eigen kracht/energie zetten. Door hem voel ik mij veiliger.




Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana met waarzegster Johannes   Ervaring van Dana geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Johannes is echt een top medium. Bedankt voor de reading van afgelopen vrijdag. Je hebt me echt gekalmeerd, bevrijd van een situatie door handvaten en inzichten te geven. Ik hoop dat de voorspellingen zullen uitkomen.




Ervaring van Rashed met waarzegster Johannes   Ervaring van Rashed met waarzegster Johannes   Ervaring van Rashed geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Lieve Johannes, wat heeft u veel liefde in u en zoveel geduld. Ben zo blij dat u mij heeft mogen helpen. Wat ik als heel bijzonder heb ervaren toen ik u een andere keer belde dat u kon zien waar mijn vermiste kat uithing, hij ligt nu naast mij. Lieverd, bedankt voor alles.




Ervaring van Skyrah met waarzegster Johannes   Ervaring van Skyrah met waarzegster Johannes   Ervaring van Skyrah geplaatst op 9 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Beste Johannes,
Ik heb u zojuist gesproken. Was aangenaam verrast. U kon mij echt lezen.
Dank u wel voor de reading en voor het sturen van energie.
En heel fijn en lief dat u aan de hand van mijn foto nog een keer energie stuurt.
Heel dankbaar hiervoor.
Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Johannes   Ervaring van Karin met waarzegster Johannes   Ervaring van Karin geplaatst op 6 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Hartelijk dank Johannes voor uw healing en de blokkades die u weer heeft weten op te heffen, ik laat snel weten, Wat voor een effect het heeft gehad, tot horens weer en een fijn weekend.

Zeer dankbare vrouw.




Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegster Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw met waarzegster Johannes   Ervaring van Dankbare vrouw geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Fijne sterke energie een fijne reading gehad met duidelijke antwoorden. Bedankt. Liefs Romina.




Ervaring van Romina met waarzegster Johannes   Ervaring van Romina met waarzegster Johannes   Ervaring van Romina geplaatst op 19 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Bedankt voor uw geduld en de juiste antwoorden die ik mocht krijgen. Zoals ik u al zei ik ben helemaal rustig geworden door u. En dank voor de energie ik voelde het tintelen, het was een geweldige ervaring.




Ervaring van Rosa met waarzegster Johannes   Ervaring van Rosa met waarzegster Johannes   Ervaring van Rosa geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Hartelijk Dank voor uw healing zo laat op de avond, lieve Johannes, laat u zeker weten
hoe het verder is verlopen, hoop u snel weer te mogen spreken

Fijne avond

Happy girl.




Ervaring van Happy girl met waarzegster Johannes   Ervaring van Happy girl met waarzegster Johannes   Ervaring van Happy girl geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Dankjewel dat u mij energie hebt gegeven voor mijn blokkades zodat het weer kan gaan stromen bij mij.




Ervaring van Caro met waarzegster Johannes   Ervaring van Caro met waarzegster Johannes   Ervaring van Caro geplaatst op 11 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Het is uitgekomen wat er voorspeld is, ik kan nu weer mijn pad vervolgen. Johannes heeft een hele fijne geruststellende stem, ik word er heel relax van. Door zijn gaves zeg ik, een aanrader. Liefs van Sas.




Ervaring van Sas met waarzegster Johannes   Ervaring van Sas met waarzegster Johannes   Ervaring van Sas geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Eerlijk en fijn gesprek gehad. Johannes is heel eerlijk en heeft zoveel goeds kunnen doen. Ik kan nu dingen loslaten uit het verleden wat vast zat, door energie heeft Johannes mijn blokkades geopend en voel ik het weer stromen. Lieve Johannes, bedankt.




Ervaring van Bianca met waarzegster Johannes   Ervaring van Bianca met waarzegster Johannes   Ervaring van Bianca geplaatst op 30 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Zeer accuraat en duidelijk medium. Mijn complimenten Johannes. Dank je wel.

Grt C.




Ervaring van C met waarzegster Johannes   Ervaring van C met waarzegster Johannes   Ervaring van C geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johannes
  Ervaring met waarzegster Johannes
  Heel fijn gesprek gehad, Johannes is heel eerlijk en kon mij dingen vertellen die niemand wist behalve ik. Ook heeft hij contact gemaakt met mijn overleden opa, zo hebben we dingen recht kunnen zetten wat me dwars zat. Wat ik ook heel fijn vind is dat Johannes mij tijdens het bellen energie gaf, ik voelde me heel rustig en warm worden, het voelde zo fijn. Dankjewel Johannes.




Ervaring van Deborah met waarzegster Johannes   Ervaring van Deborah met waarzegster Johannes   Ervaring van Deborah geplaatst op 25 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-utrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden