Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-utrecht.nl


  Waarzegsters uit Utrecht geven live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Utrecht geven live antwoord. Verkrijg live antwoord op uw toekomstvragen van live waarzegsters uit Utrecht.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Isha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha, dank!




Ervaring van sfinx met waarzegster Isha   Ervaring van sfinx met waarzegster Isha   Ervaring van sfinx geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha, ik heb je niet lang kunnen spreken maar het gene je me op korte tijd kon zeggen betekende zoveel voor mij. Ik ben heel blij dat ik je gesproken heb. Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Manuela met waarzegster Isha   Ervaring van Manuela met waarzegster Isha   Ervaring van Manuela geplaatst op 22 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Liefe Isha je bent echt heel lief. ik ben vaak met je in gesprek en als wat je mij zegt komt uit .je bent en topper veel liefs .




Ervaring van M met waarzegster Isha   Ervaring van M met waarzegster Isha   Ervaring van M geplaatst op 14 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha,
Via deze weg wil ik je ontzettend bedanken! Wat ben jij goed en wat een leuke vrouw!
Ik belde je van de week met een vraag en je wist precies alles te benoemen wat er allemaal gaande is. Door je inzichten en adviezen heb ik meer rust en kan ik weer heerlijk slapen.
Het is fijn om met je te praten en te lachen, maar je weet me ook te ontroeren, omdat je haarfijn aanvoelt hoe ik me voel. Dank je wel.
Veel liefs en tot de volgende keer!




Ervaring van N. met waarzegster Isha   Ervaring van N. met waarzegster Isha   Ervaring van N. geplaatst op 7 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha
Wat hebben we toch weer gelachen zeg !
Maar ik ga doen, hetgeen jij ook zegt geen energie meer in steken.
Bedankt vanuit het hart.




Ervaring van Rita met waarzegster Isha   Ervaring van Rita met waarzegster Isha   Ervaring van Rita geplaatst op 31 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha

Wel ik heb wel gelachen met jou ,je was zo vlug met je antwoord
Dus heb gedaan wat u voorstelde en ben benieuwd.
Groetjes.




Ervaring van Rita met waarzegster Isha   Ervaring van Rita met waarzegster Isha   Ervaring van Rita geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Super goed gesprek gehad, ze wist me dingen te zeggen dat niemand wist. Ze geeft ook super goede raad en geeft me een zalig gevoel.
ik heb mijn hulp gevonden bij Isha en ze gaat me zeker nog horen. Bedankt Isha je bent een topper. Eerst en vooral ik bel je terug. Ik hecht veel waarde wat je me verteld.




Ervaring van Inge met waarzegster Isha   Ervaring van Inge met waarzegster Isha   Ervaring van Inge geplaatst op 11 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Dankjewel Isha voor het fijne gesprek. wat heb ik fijn met je gesproken .
Dikke knuffel van de dame van gisteren.




Ervaring van Saar met waarzegster Isha   Ervaring van Saar met waarzegster Isha   Ervaring van Saar geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha. Bedankt voor je reading. Ik hoop dat u voorspellingen uit mogen komen. Bedankt voor de kracht en energie. Ik kon het niet droog laten wat bent u een lieve vrouw. Liefs lin




Ervaring van Lin met waarzegster Isha   Ervaring van Lin met waarzegster Isha   Ervaring van Lin geplaatst op 8 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Wat een mooie ziel ben je lieve Isha. Dank je wel voor je authenticiteit, je eerlijkheid en je gave. Je zegt waar het op staat en geeft inzichten. Je bent magisch. Voor mij ben jij de beste. Tot snel, veel liefs x




Ervaring van L met waarzegster Isha   Ervaring van L met waarzegster Isha   Ervaring van L geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Wat een top medium.
Belde voor iets heel anders en ze zegt me opeens dat ik mijn vader heel erg mis en dat hij 3 jaar geleden is overleden.
Wauw.. werd er stil van. Dat had ze nooit kunnen weten.
Als je dit dan geen vertrouwen geeft in iemand, dan weet ik t ook niet meer. Echt een super goede en aardige vrouw.
Bedankt voor t gesprek
Groetjes D




Ervaring van D met waarzegster Isha   Ervaring van D met waarzegster Isha   Ervaring van D geplaatst op 5 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha is een topper. De moeite waard om te bellen 5 sterren waard. Dank je




Ervaring van Lise met waarzegster Isha   Ervaring van Lise met waarzegster Isha   Ervaring van Lise geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha je bent topper.




Ervaring van Km met waarzegster Isha   Ervaring van Km met waarzegster Isha   Ervaring van Km geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Beste Isha
Ik wil je heel erg bedanken voor ons gesprek. Je begon aan de reading en kreeg alles perfect door. Het klopte van a tot z. Ik luisterde vol bewondering want je zei zaken die je absoluut niet kon weten en die me vorige week letterlijk werden gezegd door mijn persoon. Ik had je al eerder gebeld en toen was ook alles uitgekomen wat je zei. Je bent echt een topper, lieve Isha. Heel puur, lief, professioneel. Je bent oneindig veel sterren waard. Ik heb heel veel aan je. Liefs.




Ervaring van Nadia met waarzegster Isha   Ervaring van Nadia met waarzegster Isha   Ervaring van Nadia geplaatst op 3 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Wat jij te zeggen had zonder dat ik wat uberhaupt kon zeggen was gewoon helemaal waar… maar buiten dat geef je helderheid en duidelijkheid… en dat is zo fijn!! Liefs Marieke




Ervaring van Marieke met waarzegster Isha   Ervaring van Marieke met waarzegster Isha   Ervaring van Marieke geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Ongelooflijk, nooit gedacht, maar na meer dan een jaar! komt Isha haar voorspelling uit, zelfs soms de details.
Bel je binnenkort




Ervaring van M met waarzegster Isha   Ervaring van M met waarzegster Isha   Ervaring van M geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Wat is dit een lieve vrouw met veel rust in haar lijf. Ik wist niet wat er zitten Mensen bestonden, zo gauw als ik kan dan neem ik weer contact met u op.




Ervaring van andre met waarzegster Isha   Ervaring van andre met waarzegster Isha   Ervaring van andre geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha ik heb je net gesproken, u bent een engel. Bedankt ik spreek je snel Groetjes Gina.




Ervaring van Gina met waarzegster Isha   Ervaring van Gina met waarzegster Isha   Ervaring van Gina geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha, de lieve dame die haar consulten altijd zo nauwkeurig mogelijk wil doen. De dame die alles zo goed uitlegt. Isha, je zag bericht in het nu. En ja, vandaag is er contact geweest.




Ervaring van Parel met waarzegster Isha   Ervaring van Parel met waarzegster Isha   Ervaring van Parel geplaatst op 4 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Heb je voor de eerste keer gesproken en ik kreeg meteen een goed gevoel bij haar. Ze vertelde dingen die ze absoluut niet kon weten. Ze zag dingen die sommige collega’s niet zagen. Ik kon perfect plaatsen wat ze zag in de kaarten. Voor mij een hele goede ervaring en voor jou een nieuwe klant erbij.
Ik kom zeker nog bij jou terug.
Lieve groetjes K.




Ervaring van K met waarzegster Isha   Ervaring van K met waarzegster Isha   Ervaring van K geplaatst op 11 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  voor herhaling .
Mijn dag kan niet meer stuk . Nogmaals bedankt.




Ervaring van Mila met waarzegster Isha   Ervaring van Mila met waarzegster Isha   Ervaring van Mila geplaatst op 10 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Bedankt lieve Isha . Alles maar echt alles wat je mij wist te vertellen kan ik perfect plaatsen. Ik kreeg daardoor de kippenvel. Het is gewoon heel eng dat je dingen ziet die je niet zelf kon weten. Je geeft ook enorm veel info. Het was echt een verhelderende gesprek. Ik ga jou zeker terugbellen in de loop van volgende week. Lieve knuffel Kaat.




Ervaring van Kaat met waarzegster Isha   Ervaring van Kaat met waarzegster Isha   Ervaring van Kaat geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Hey isha
Het is precies gegaan zoals je zei bij de afspraak. echt alle sterren waard . nu nog de volgende afspraken. alles gaat de laatste tijd zoals je steeds voorspeld .xxx je stalkertje.




Ervaring van Meisje dat slecht luisterd met waarzegster Isha   Ervaring van Meisje dat slecht luisterd met waarzegster Isha   Ervaring van Meisje dat slecht luisterd geplaatst op 2 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha, Allereerst ontzettend bedankt dat je open eerlijk en oprecht bent. Het was niet fijn om met de waarheid geconfronteerd te worden maar daardoor sta ik weer met beide benen op de grond. Je hebt mij in laten zien dat ik mij niet door negativiteit moet laten beinvloeden. Je bent een bijzondere vrouw en wat hoop ik dat al je voorspellingen uit mogen komen. Dikke kus van mij




Ervaring van Je dochter met waarzegster Isha   Ervaring van Je dochter met waarzegster Isha   Ervaring van Je dochter geplaatst op 25 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha,

Je hebt gelijk gehad omtrent een relatie die stuk zou lopen in mijn kring. Ik zal je advies zeker aannemen mbt mijzelf openstellen en pleziermaken totdat C voor de deur staat.




Ervaring van . met waarzegster Isha   Ervaring van . met waarzegster Isha   Ervaring van . geplaatst op 12 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha je zat helemaal goed met het voorstel van de werkgever. en heb eindelijk geluisterd naar je zonder dat je me attendeerde.




Ervaring van Dwarse meid met waarzegster Isha   Ervaring van Dwarse meid met waarzegster Isha   Ervaring van Dwarse meid geplaatst op 12 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha je voorspelling komt uit. per september alles officieel. dikke kus.




Ervaring van Stalker met waarzegster Isha   Ervaring van Stalker met waarzegster Isha   Ervaring van Stalker geplaatst op 8 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Binnen 48 uur kwam je voorspelling uit. Topper ben je xx.




Ervaring van Anomiem met waarzegster Isha   Ervaring van Anomiem met waarzegster Isha   Ervaring van Anomiem geplaatst op 7 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha heeft een hart van goud. Ze doet haar werk uit liefde en haar tijdsbepalingen zijn abnormaal accuraat. Ze geeft ook eerlijk aan wat ze wel en niet kan aangeven op het moment. Heel direct en een no-nonsense aanpak, maar toch liefdevol.
Isha ik ben je zo dankbaar voor de afgelopen weken. Ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van J met waarzegster Isha   Ervaring van J met waarzegster Isha   Ervaring van J geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha is echt geweldig. Eerder zijn voorspellingen van haar al uitgekomen. Rechtbank voorspelling kwam uit verhuis voorspelling kwam uit. En nu hopen dat de laatste voorspelling die ze net geeft gemaakt ook zal uitkomen maar ik vertrouw er zeker op. Heb een goed gevoel bij haar. Ze zag ook dingen die ze niet kon weten en die ik zelf niet zei .Ze is ook heel lief en grappig haha, ik bel je morgen lieve Isha. Groetjes K.




Ervaring van K met waarzegster Isha   Ervaring van K met waarzegster Isha   Ervaring van K geplaatst op 12 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Lieve Isha
Het is de allereerste keer dat ik u belde en u had het volledig bij het rechte eind.
Ik ben er zelfs door beginnen huilen en u bent heel zorgzaam.
Heel erg bedankt en ik bel u zeker terug.
Liefs, N.




Ervaring van N.E. met waarzegster Isha   Ervaring van N.E. met waarzegster Isha   Ervaring van N.E. geplaatst op 12 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Een jaar was ik aan het wachten op die man. Hij komt vandaag of morgen. Ik geloofde er niet meer in. En toen stond hij daar. WOW Isha. Je bent de topper op de lijn.




Ervaring van anoniem met waarzegster Isha   Ervaring van anoniem met waarzegster Isha   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Isha is geweldig. Heel eerlijk, maar ook heel zuiver. Zij heeft mij stap voor stap begeleid om een nare vriendin uit mijn energie te krijgen en in mijn eigen kracht te staan. Ik twijfelde om naar een evenement te gaan, omdat ik wellicht iets zou zien wat ik niet wilde zien. Isha verzekerde mij dat ik moest gaan en antwoorden zou krijgen. Ze heeft helemaal gelijk gehad betreffende de situatie. Ik ben benieuwd naar het vervolg van dit verhaal en zal zeker weer een getuigenis achterlaten als er meer is gebeurd van wat zij heeft voorspeld.




Ervaring van J met waarzegster Isha   Ervaring van J met waarzegster Isha   Ervaring van J geplaatst op 12 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Bij deze wil ik je bedanken voor al je steun, hulp en oprechtheid.
En uiteraard alle voorspellingen die uitkomen, nee joh hij gaat je niet blokkeren zei je. En inderdaad, na een paar uur was de bui over.




Ervaring van N met waarzegster Isha   Ervaring van N met waarzegster Isha   Ervaring van N geplaatst op 12 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isha
  Ervaring met waarzegster Isha
  Aangeraden door een collega belde ik Isha een drietal weken geleden. Ik vertelde haar over een vriend van me. Had hem allang niet meer gezien. Ze zei me geduld die neemt nog contact met je en je zal hem ontmoeten. Ik dacht mmmm bizar maar idd exact drie weken later heb ik mijn vriend ontmoet Isha is geweldig bel haar alles komt uit zeker qua tijdsbepaling is ze een kanjer. Altijd klaar met raad en advies.




Ervaring van V met waarzegster Isha   Ervaring van V met waarzegster Isha   Ervaring van V geplaatst op 7 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-utrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden