Home Ervaringen Utrecht Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-utrecht.nl


  Waarzegsters uit Utrecht geven live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzegsters uit Utrecht geven live antwoord. Verkrijg live antwoord op uw toekomstvragen van live waarzegsters uit Utrecht.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Adora
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Utrecht?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Utrecht van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Utrecht.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-utrecht.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Utrecht had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Adora

Wat ben ik blij dat jij op de lijn bent. Ik wil je hierbij bijzonder bedanken. Zo fijn hoe goed jij kan invoelen. Je bent echt een medium van waarde

Groeten M




Ervaring van Marianne met waarzegster Adora   Ervaring van Marianne met waarzegster Adora   Ervaring van Marianne geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Adora,
Vol ongeloof heb ik bij het telefoongesprek gezeten wat mijn vrouw met jou had. Ik ben normaal de nuchterheid zelf, maar jij vertelde dingen waarvan ik zoiets had: hoe dan. Dingen die gevraagd zijn over wat komen gaat, dingen die je zei over de kinderen (en hoeveel), dingen waar we in zitten. Dingen die jij niet kan weten.
Adora, mijn vrouw is nu een heel stuk rustiger en daar ben ik je dankbaar voor. Ik weet niet wat je allemaal gedaan hebt, ik zat er niet de hele tijd bij, maar de onrust die er in het begin van de middag was en die er van de week was en de rust die er nu is, is zo groot.
Adora, mijn dank is echt groot.
Groet Marcel




Ervaring van Marcel met waarzegster Adora   Ervaring van Marcel met waarzegster Adora   Ervaring van Marcel geplaatst op 18 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Een consult om over te schrijven zo blij ben ik met het consult dat u mij heeft gegeven. Dankjewel Adora voor wat u mij heeft verteld. Groetjes Linda!




Ervaring van Linda met waarzegster Adora   Ervaring van Linda met waarzegster Adora   Ervaring van Linda geplaatst op 17 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Beste Isha, wat ben jij een topper! Je hebt me geholpen met healen en geeft elke keer weer de beste adviezen. Ik ben blij dat ik je vandaag gesproken hebt! Heeft me heel goed gedaan.
Isha is zeker een aanrader! Super lieve vrouw!
Groetjes Vanessa.




Ervaring van Vanessa met waarzegster Adora   Ervaring van Vanessa met waarzegster Adora   Ervaring van Vanessa geplaatst op 2 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora, een heel mooie reading van jou gekregen, je gaf heel vaak aan dat het moeilijk lag en er veel geheimen waren bij mijn vriend. Je had ook een paar keer duidelijk een breuk gezien, voor mij is de maat vol. Bedankt nog voor de verheldering, je bent echt top, je zag het duidelijk en draaide er geen doekjes om.




Ervaring van patricia met waarzegster Adora   Ervaring van patricia met waarzegster Adora   Ervaring van patricia geplaatst op 28 augustus 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Ze kan enorm goed met overledenen communiceren. Mijn hart ging weer open en de rust kwam terug. Dank u .




Ervaring van Frances met waarzegster Adora   Ervaring van Frances met waarzegster Adora   Ervaring van Frances geplaatst op 3 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Hallo Adora

Bedankt voor de fijne reading.




Ervaring van A met waarzegster Adora   Ervaring van A met waarzegster Adora   Ervaring van A geplaatst op 1 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Aangename dame om mee te praten.
Voelt het ook goed aan waar ze over praat.
Bedankt ook voor de tip om te vergeten.




Ervaring van Rita met waarzegster Adora   Ervaring van Rita met waarzegster Adora   Ervaring van Rita geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Hoi Adora

Zo, hij kwam wel binnen hoor. Maar jouw gidsen hebben het mooi mogen doorgeven : het is heerlijk om van mijn hobby mijn beroep te maken. Ik ben zo blij met mijn baan. En ik mag en kan groeien. Ik hoop dat dit lukt.

Dank je wel Adora. Dank je wel

Tim .




Ervaring van Tim met waarzegster Adora   Ervaring van Tim met waarzegster Adora   Ervaring van Tim geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Zeet aangenamer dame.
Zegt en voelt dingen goed aan.




Ervaring van Rita met waarzegster Adora   Ervaring van Rita met waarzegster Adora   Ervaring van Rita geplaatst op 7 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora

Het is zo moeilijk om recht te blijven staan als je keer op keer in je rug gestoken wordt. Maar je laat me keer op keer weer zien dat ik het kan. Dat ik sterk ben, ondanks mijn tranen.

Lieve Adora, hoe dankbaar ik je ben voor dat wat je van jouw gidsen door mag krijgen. Dank je wel hiervoor

Tot snel, ikke.




Ervaring van Chantalle met waarzegster Adora   Ervaring van Chantalle met waarzegster Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 27 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Beste Adora,

Ik sprak met jou zonder iets te zeggen begon je over mijn dochter te praten dat haar relatie niet ging blijven duren, dat ze een andere jongen in de toekomst gaat leren kennen, wel de relatie is afgebroken. Daar zat je zeker al juist, ik bel je nog wel eens hoor, grs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Adora   Ervaring van Inge met waarzegster Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 30 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora, hoe fijn is het om gewoon even te kunnen praten over wat er gaande is. Gewoon om te zeggen hoe dingen voelen. Om van gedachte te wisselen. Om jouw wijsheid te horen. Dank je wel lieve Adora.

Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegster Adora   Ervaring van Chantalle met waarzegster Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Beste Adora, uw voorspelling is uitgekomen in de voorspelde tijdspanne. Behalve een paar details klopt het allemaal.
Van harte bedankt en ik raad iedereen aan om u eens te bellen.




Ervaring van Ann met waarzegster Adora   Ervaring van Ann met waarzegster Adora   Ervaring van Ann geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora

Hoe ik u kan bedanken weet ik niet, daarom probeer ik een mooie en goede getuigenis te schrijven. Want dat u me blij heeft gemaakt is iets wat zeker is. Uw kaartlegging is zo gedetailleerd geweest, dat ik gewoon niet wist wat me overkwam.

De uitleg van de kaarten over dat wat vorige week gebeuren zou, is ongelofelijk, hoe het met mijn lief zou gaan. De angst waar ik in heb gezeten heeft u weggenomen met het lezen van de kaarten. De liefde die hij me geeft na alles wat er gebeurt is met werken is zo liefdevol, zo dankbaar en zo mooi.

Dank u wel Adora

Liefs Anoniempje.




Ervaring van Anoniempje met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniempje met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Adora dankjewel voor de duidelijke uitleg. Vriendelijk en heel specifiek. Een echte aanrader. Lieve groetjes Livia.




Ervaring van Livia met waarzegster Adora   Ervaring van Livia met waarzegster Adora   Ervaring van Livia geplaatst op 18 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora

Wat heb je een mooie reading mogen geven op mijn foto. Dank je wel, een mooie uitleg op mijn angst. Ik ben ook zo onzeker met alles, en nu alles nog lager stil ligt. Dank je wel dat je me mocht zeggen dat ik geen last ben voor mama. Ik weet dat ze me alleen maar wil helpen en wil steunen. Dank je wel voor dit.

De kaart die je voor mij mocht trekken met hoop, dat was fijn. Ik blijf hopen dat ik daar mag gaan wonen waar ik graag met mijn vriendinnen wil gaan wonen.

Ik bel je snel weer, lieve Adora.

Liefs Jessy.




Ervaring van Jessy met waarzegster Adora   Ervaring van Jessy met waarzegster Adora   Ervaring van Jessy geplaatst op 3 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Hoi Adora, afgelopen vrijdag het gesprek gehad, en al was ik best wel zenuwachtig, alles is gegaan zoals je zei. Het was echt leuk en het zijn leuke meiden. Ik hoop dat de andere gesprekken ook zo gaan, zoals je zei.

Het is ook zo spannend, nu ik op mezelf mag gaan wonen in de groep. Je weet dat ik best wel bang ben om wat komen gaat. Maar je zegt dat alles goed komt en dat diegene die mij bijstaat (mijn engel) me zal steunen en er voor me mag zijn, als ik die roep.

Dank je wel lieve Adora, ik laat je weten hoe het verder gaat. Liefs Jessy.




Ervaring van Jessy met waarzegster Adora   Ervaring van Jessy met waarzegster Adora   Ervaring van Jessy geplaatst op 14 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Bedankt Adora voor je liefdevolle raadgevingen. Zeker die van de 10 affirmaties per onderwerp. XXX.




Ervaring van anoniem met waarzegster Adora   Ervaring van anoniem met waarzegster Adora   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora, heel heel veel dank voor het mooie gesprek dat ik met u heb gehad. Op korte tijd kon je op al mijn vragen antwoorden, zonder tijd te rekken. Jij bent de bovenste beste op deze lijn. Veel groetjes van een heel tevreden mens. Liefs R.




Ervaring van R met waarzegster Adora   Ervaring van R met waarzegster Adora   Ervaring van R geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Andora. Wat een geduld heb je met mij gehad. Het is ook zo spannend. Op eigen benen staan, althans zo ongeveer dan. Ik vind het zo eng, en ben zo bang soms. Het is zo fijn dat jouw gidsen mogen laten zien dat het me gaat lukken. En dat ik nog even een jaartje moet volhouden. Ik hou heel veel van mama, maar weet dat ze ook zelf wil gaan leven.

Dank je wel lieve Andora, dank je wel voor dit mooie gesprek.

Liefs Jessy.




Ervaring van Jessy met waarzegster Adora   Ervaring van Jessy met waarzegster Adora   Ervaring van Jessy geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Dankjewel voor de mooie reading van daarjuist. Jij voelt zo prachtig alle mensen aan. Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Adora   Ervaring van Inge met waarzegster Adora   Ervaring van Inge geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve mooi wonder van licht, lieve Adora.

Het is zo fijn om even met je te praten en dat je me mag laten zien hoe sterk ik mag zijn. Hoe ik in mijn kracht mag gaan zitten. De kaarten, door jou gelegd en doorgegeven door jouw gidsen, hebben mij mogen laten zien dat ik mag genieten. En ik hoop moet houden en geduld moet hebben. Lieve Adora, dank je wel

Tot snel, Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegster Adora   Ervaring van Chantalle met waarzegster Adora   Ervaring van Chantalle geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Wat kun je super goed invoelen op personen.
Mijn complimenten hiervoor.
Benieuwd of we spoedig een date hebben.
Hou je op de hoogte.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Adora   Ervaring van Ingrid met waarzegster Adora   Ervaring van Ingrid geplaatst op 14 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve vrouw Adora, ik stuur mijn dank voor de mooie reading op 9 augustus. Je voelde alles aan, en ik vertelde jou niets. Je sprak persoonlijke punten uit van mijn moedertje, het is waar het is niet eerlijk gegaan. Maar geloof in je woorden omdat je zoveel punten raak had. Jij bent een topper op deze lijn, 5 sterren zeker waard.




Ervaring van Annie met waarzegster Adora   Ervaring van Annie met waarzegster Adora   Ervaring van Annie geplaatst op 10 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Super vriendelijk en zeer sterk bij het invoelen van een foto, toppertje zeker het geld waard.




Ervaring van A.S. met waarzegster Adora   Ervaring van A.S. met waarzegster Adora   Ervaring van A.S. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Je bent vanaf de eerste tel heel duidelijk en voelt de situatie gelijk goed aan. 1 van de beste mediums hier. XXX.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniem met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora,

Fijn dat je me bij hebt gestaan in deze spannende tijd met school. Dat het toch allemaal mag gaan zoals ik hoop. Dat ik toch naar leerjaar 3 mag, ondanks dat er zoveel uit is gevallen in deze zware tijd. Dank je wel voor je raad. Dank je wel voor de kaarten. Dank je wel voor het vragen aan jouw gidsen. Dank je wel voor de kracht die je me geeft om het volgende schooljaar fris te beginnen.

Dank je wel

Tim.




Ervaring van Tim met waarzegster Adora   Ervaring van Tim met waarzegster Adora   Ervaring van Tim geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Adora, bedankt voor het positieve gesprek, ik voel me gesteund en begrepen. Tot hoors .




Ervaring van BB met waarzegster Adora   Ervaring van BB met waarzegster Adora   Ervaring van BB geplaatst op 12 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Dank je wel. De spanning gleed van me af. R.




Ervaring van R met waarzegster Adora   Ervaring van R met waarzegster Adora   Ervaring van R geplaatst op 8 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Adora
super bedankt om er steeds voor me te zijn, wat ben jij straf bij het invoelen van iemands energie, amai heel straf, geen woorden voor.
Dank je wel voor alles.




Ervaring van A. met waarzegster Adora   Ervaring van A. met waarzegster Adora   Ervaring van A. geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Lieve Adora,
Ik sprak je begin vorige maand voor het eerst. Het eerste wat je zei het is net een puppy. Hij neemt af en toe de benen, maar het komt goed.
Inmiddels heb ik hem een aantal keer gesproken en gezien. Nu geduldig afwachten en hopen dat hij snel op zal groeien in deze periode van bezinning.
Heb er alle vertrouwen in. Dank.




Ervaring van N met waarzegster Adora   Ervaring van N met waarzegster Adora   Ervaring van N geplaatst op 3 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Adora, hartelijk dank voor het prettig gesprek waar je kort en duidelijk zaken bevestigde, jij bracht mij ook volledig tot rust
Kreeg veel handvaten om me aan vast te houden
Jij bent een zeer warm en gevoelig persoon
Zeker voor herhaling.




Ervaring van Anoniemtje met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniemtje met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniemtje geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Mooie lieve Adora. Weet jij dat je het lichtpunt bent in deze zware donkere tijd waar we in zitten. Dank je wel dat je me op weg hebt willen helpen door middel van mediteren. En hoe ik dat moet doen. Je hebt me een enorme rust gegeven. Dank je wel, tot snel Tim.




Ervaring van Tim met waarzegster Adora   Ervaring van Tim met waarzegster Adora   Ervaring van Tim geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Adora
  Ervaring met waarzegster Adora
  Adora is een heel fijn medium. Ik kan haar echt aanbevelen. Groetjes, anoniem.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniem met waarzegster Adora   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-utrecht.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-utrecht.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-utrecht.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-utrecht.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden